Top

Blog

Emilio fortsættelse |

Emillio var begyndt at vise tegn på bedring efter 5 uger, lægerne kunne ikke forklare, hvorfor han var blevet så syg. Der fulgte nogle svære lungebetændelser med, indtil Emillio var 1 år. Han var en meget følsom dreng, og var ikke så stor. Efter et år, vendte det hele.

6 måneder hvor Emillio havde taget godt på, og trives.

Ingen lungebetændelser 🙏🏽

Mig og Emillios daddy skulle til Frankrig og besøge nogle venner som var Emillios fars venner. 06.09.08 var en dag jeg faktisk synes var mere slem en den dag Emillio kom til verden. Emillio var 14 dage fra at blive 2 år. Vi fløj kun os 3 til Frankrig, og skulle være der i 5 dage. Jeg var oplyst om at de havde en swimmingpool, hvor jeg siger til Emillios daddy at vi skal holde ekstra øje med Emillio.

Vi var lige landet, og kommet til det kæmpe hus oppe i bjergene, som lå højt på et bjerg, og poolen lå langt nede, og med en havelåge som ” var låst “, fordi de selv havde 2 små børn.

Vi får sat os ned og Emillio leger med de 2 børn, som befinder sig i børneværelset ikke så langt fra hvor vi sidder. Jeg får en mærkelig fornemmelse, at Emillio ikke er på børneværelset.

De andre siger jeg skal slappe af, og nyde min drinks på deres kæmpe balkon som kræver man skal rejse sig, for at gå hen til at se ned til deres pool Jeg mærker stadigvæk at et eller andet ikke er, som det skal være og rejser mig op (vi har max været ankommet i 10 min).

Dette er blevet fortalt af Emillios daddy og hans vennepar, da jeg intet husker og stadigvæk ikke gør. Der bliver sagt til mig, at jeg skal sætte mig ned igen og slappe af. Jeg bliver sur og siger de skal stoppe. Jeg går hen imod, hvor man kan se ned til poolen og bukker mig henover balkonen, hvor jeg råbte Emilio ligger i vandet.

Det husker jeg ikke. Jeg husker kun at jeg ser min dreng ligge på bunden af vandet og kigge op mod mig, med et ansigt som råbte efter hjælp. Efter der husker jeg intet. Jeg er blevet fortalt jeg gik i fuldstændig panik og kravlede ned af de mange trapper, slog på Emillios daddy, som havde fået ham op af vandet.

Jeg skreg jeg dør, hvis han dør. Emillios daddy fik liv i ham, men Emillio var bevidstløs. Havelågen var ikke låst, som den skulle havde været. Emillio var gået bagom huset, og set et stort badedyr i vandet han gerne ville ned til. Emillio kunne ikke gå på trapper, så han har kravlede ned, baglæns.

Vi kom ind på hospitalet, hvor de var bange for at hans nakke var brækket. Jeg var i chok og var drivvåd og bare fødder midt inde på hospitalet. De skannede Emillio i hovedet hele tiden, for at sikre sig at der ikke var sket noget med hans hjerne. Emillio ville ikke vågne op fra sin bevidstløshed, der gik mange timer, før han virkelig kom tilbage til os. Hvordan forholdte jeg mig til Emillios daddys venner  (deres havelåge skulle havde været låst). Som er en lov i Frankrig.

17454924_10210172825650967_207228984_o

Det franske politi spurgte om vi ville anmelde den tragiske episode ?
Var jeg får uopmærksom ?
Hvordan havde Emillio det efterfølgende ?

Forsættes følger…