Top
 

4 ugers onlineforløb

Online Forløb i Facebook-gruppe

 

Velkommen til Workoutpedersen´s tilmeldingsinstruks til Online forløb i Facebook-grupper.

 

Du tilmelder dig ved at foretage betaling via Mobilepay og skriver dit Facebook-navn og din email i kommentarfeltet. Du vil inden 24 timer efter betaling, modtage en mail med link til det forløb du har betalt for, som bekræftelse for din tilmelding.

Det er muligt at tilmelde sig flere forløb som kan kombineres.

Såfremt du efter de 24 timer ikke har modtaget en mailbekræftelse på din betaling, kan det være det fremsendte er landet i spam/uønsket post.

Ved manglende mail eller spørgsmål til forløbene, kan man skrive mail til workoutpedersen@gmail.com som vil blive besvaret af Workoutpedersen Team hurtigst muligt.

OBS Hvis man bor i udlandet eller ikke har Mobilepay kan man fortsat deltage, men tilmelding skal ske via mail på workoutpedersen@gmail.com

 

 

Aktive forløb

 

Der er mulighed for tilmelding til følgende forløb:

 

Indeholder:

  • Workoutpedersen´s 4-ugers onlineforløb 
  • Et lukket forum på facebook
  • Adgang til 2 træningsvideoer om ugen (almindelig og nemmere udførsel)
  • Videoerne fremsendes til alle deltager inden forløbet slutter.
  • Gruppen lukker efter 4 uger. 
Al træning er til at træne hjemme eller udenfor, som redskaber benytter vi hovedsagligt vores egen kropsvægt, samt andre ting vi har i hjemmet. Dette er et fælleskab med fantastisk energi, opbakning og power til hinanden. Der er fokus på, at vi er forskellige og kommer fra forskellige udgangspunkter.

Vigtig info

Man anbefales ikke at deltage under graviditet eller før 3-4 måneder efter fødsel(med mindre forløbet er for målgruppen).
Ved betaling er tilmeldingen bindende. Workoutpedersen teamet gennemgår alle medlemmer, for at sørge for at det kun er folk, som har betalt og tilmeldt sig der med.