Top

WorkoutPedersen

Information

Tilmelding kan ske via kontaktformular. 

Personlig Træning i WorkoutPedersen´s Gym:

 • Personlig træning, 3 gange om ugen, 4 uger 6500 kr.
 • Personlig træning, 2 gange om ugen, 4 uger 5000 kr.
 • Personlig træning, 1 gang om ugen, 4 uger 3000 kr.

Timerne kan bookes med indehaver og personlig træner Chelina Lila Pedersen.

Følgende er med i alle forløb:

 • Måltagning
 • Før & Efter billeder
 • Valgfrit træningsprogram fra hjemmesiden
 • Goodiebag

Træningsformen

Ved et personligt træningsforløb hos mig vil vi arbejde med det mentale såvel som med det fysiske. Gennem træningen vil jeg give dig nogle fundamentale guidelinies til, at skabe den kropslige forandring du ønsker. Det hele starter med et positivt sind, som skaber en god, hård og resultatgivende træning. Dette kan skabe et vedvarende positivt sind, mentalt overskud og energi til, at vi sammen flytter de bjerge, du føler der er i din hverdag. Jeg vil fungere som coach, motivator og støtte til, at nå de mål du sætter dig. Om du er elitesportsmand/kvinde, motionsudøver eller en som starter fra bunden, så vil vi sammen skabe en træning, du får smag for, der giver livskvalitet og kan være din hverdag.

Vi vil blandt andet arbejde med egenkropsvægt og funktionelle øvelser. Vi vil benytte elastikker, trx, kettlebells, flowing boards, stole, håndklæder og karklude…….Ja du læste rigtigt, almindelige dagligdags ting som karklude, håndklæder og stole kan også bruges i min træningform. Kun fantasien sætter grænser. Du vil prøve øvelser du aldrig har prøvet før og blive presset på den gode måde,  og jeg vil være ved din side undervejs.

 

 

Tilmelding skal først bekræftes af teamet, som herefter sender betalingsvejledning.

Tilmelding

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Valg af forløb

  Ekstra note

  Vedr. tilmelding og brud af forløb. Din tilmelding er bindende efter betaling, og pengene kan ikke refunderes. Hvis du ønsker, kan din plads videregives/sælges til anden side. Hvis du skulle blive forhindret i at møde op til bootcamp eller holdtimer, er det ikke muligt at få en erstatningstime.