Top
 

Om WP

Workout Pedersen

Jeg er født i 1974 og bor på med min mand og alle vores børn.
Bevægelse har altid været en del af min opvækst, jeg har altid været i gang med en eller anden form for sportsgren. Dans var min store kærlighed, og har helt sikkert været med til at forme mig til den person jeg er i dag.
Jeg har altid gerne ville hjælpe og være en inspirationskilde for andre til en stærk krop og et positivt sind. Men der gik en del år før jeg, Chelina Lila Pedersen, var klar mentalt. I januar 2013 åbnede jeg mit første træningssted Workout Pedersen som var beliggende på Vesterbro i København. Her begyndte min livsrejse at tage BIG time fart. Jeg har gennem årene åbnet træningssteder i Miami, Malaga og i Ørestad Syd på Amager, jeg har haft internationale kunder flere steder rundt i verden som USA, Egypten, Spanien, Qatar, Emiraterne, Maldiverne og Brasilien. Jeg søger stadig flere nye steder at gøre folk stærke.
Personlig træning, holdtræning, bootcamps og workshops er blevet min store kærlighed til at formilde, hjælpe, vise og guide mange mennesker til at finde DERES indre power, som de kan bruge til at skabe et stærkere og sundere liv for sig selv og dem de holder af. Jeg har ligeledes forskellige træningsprogrammer som pdf, hvor man kan træne min træningsform hjemme, ude i det fri, i fitnesscenter, på kontoret eller hvor du ønsker.

Baggrund

Selvstændig (Workout Pedersen)
Kettelbells level 1 level 2 instruktør (Certificeret)
Løbecoach/ løbetræner instruktør (Certificeret)
Massør
Danser
Kost og ernæring (Kursus)
Mindfulness / mentaltræning (Kursus)
Z-health (Kursus)
Rejser rundt i udlandet og underviser i personlig træning og workshop
Min store passion er Florida
Sjippet 120 km på 5 dage for at indsamle penge for orkanen Matthew