Top

Mama In Shape

Information

  • Pris 1500kr
  • Max 6 personer
  • Træning 2 hold
  • Tirsdag: 11-12
  • Træningsprogram til hjemmetræningen
  • Måling/Vejning
  • Før/Efter billeder

HVEM ER MAMA IN SHAPE FOR?

For kvinder som har født, men babyen skal være mindst 8 uger og max 1 år.
Babyer er selvfølglig velkommen med til træningen.

Træningsformen

Du bruger din egen kropsvægt!
Jeg vil være din træner, og på den måde guide dig igennem de 4 timer du er hos mig. Træningspas af en varighed på 60 min. Mama In Shape har et stor fokus på at du bliver stærk, både fysisk, men også mentalt. Jeg er en træner som er hård og du vil du komme til at mærke, men jeg vil også sørge for at du får et løft fra mig inden du går ud af døren. På den måde vil du være klar til næste time, det vil være en vigtig ting for mig, men også dig. Forandring kommer ikke af sig selv, der skal arbejdes…

Betaling: Reg 5336 konto 0338695

Tilmelding

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hold ønske